A Tesla Teátrum is nyílt nappal készül a Színházak Éjszakájára

2018. szeptember 15. 12:57 - deszkavizio

A kétéves Tesla Teátrum idei első bemutatója a Szélkötő Kalamona című mesemusical lesz. A közönséget azonban a szeptember 29-i évadkezdés előtt is várja a Tesla, ugyanis a Színházak Éjszakáján, szeptember 22-én nyílt nappal, és különleges programokkal készülnek. A Kazinczy utca 21-ben található teátrumban beleshetünk a próbákba, beöltözhetünk különféle jelmezekbe, találkozhatunk színészekkel és este ingyenes előadáson is részt vehetünk.

tesla_teatrum_nyilt_nap.jpgA társulat (fotó: Tesla Teátrum)

A Tesla Teátrum szeptember 22-i nyílt napjának programja:

12.00 - 18.00: Jelmezes beöltözés, majd fotózás a kapuban
15.00 - 16.00.: Szélkötő Kalamona - nyílt próba
16.00: Minek/kinek kell a színház ma Magyarországon?
Résztvevők: Tímár Éva, Szalay Kriszta, Gubík Ági, Márton András színművészek, Szűcs Balázs a 7. kerületi önkormányzat képviselője, moderál: Vas-Zoltán Iván
17.30: "Rapid Randi" - találkozás  a Tesla művészeivel
18.00 - 19.00: A salemi boszorkányok - nyílt próba
19.30: Szép Ernő: Megint gyerek szeretnék lenni (ingyenes előadás)
20.30: Éjjel az omnibusz tetején - operett összeállítás

A nyilvános próbákra és az esti előadásokra csak korlátozott számban és érkezési sorrendben van lehetőség bejutni. A nyílt napon a programok mellett kedvezménnyel is várják az érdeklődőket, a jegyeket 10%-kal olcsóbban lehet megvásárolni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.