Hámori Ildikóval, Zsurzs Katival és Benedek Miklóssal idézik meg a Csengetett, Mylord?-ot a Színházak Éjszakáján

2018. szeptember 13. 13:04 - deszkavizio

A Csengetett, Mylord? egyike a klasszikus vígjátéksorozatoknak. Az 1988 decemberében indult széria nem csak hazájában, Angliában lett hatalmas siker, hanem Magyarországon is. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy számtalan mondat vált belőle szállóigévé, és a mai napig több tízezren követik figyelemmel itthon a különböző tévécsatornákon. A Csengetett, Mylord? azonban nem lett volna ilyen népszerű, ha nem a hazai színészi szakma krémje kölcsönözte volna a hangját a szereplőknek. Harminc évvel az eredeti indulás után, idén a Színházak Éjszakáján gyűlnek össze a magyar változat munkatársai, hogy megemlékezzenek a szinkron forgatásáról.

csengetett_mylord_szinkron_talalkozo.jpgA Csengetett, Mylord? szereplői

A Karinthy Színház és a szinkronikum.hu közös programjában, a szeptember 22-én, 15 órakor kezdődő Szinkron Színház előadáson ott lesz Hámori Ildikó (Ivy), Benedek Miklós (Teddy), Zsurzs Kati (Poppy), Konrád Antal (James), Szirtes Ági (Cissy), Csere Ágnes (Rose), Beregi Péter (Wilson kapitány), Tahi József (Henry), a szinkronrendező Tomasevics Zorka, valamint Szinetár Miklós, a Magyar Televízió egyik egykori vezetője, aki elhozta Magyarországra a Csengetett, Mylord?-ot. Az interaktív program házigazdája Andrádi Zsanett színésznő lesz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.