Zenés produkciókkal nyitotta meg évadát a Karinthy Színház

2018. szeptember 02. 10:40 - deszkavizio

Augusztus 31-én különleges színházi esttel nyitotta meg évadát a Karinthy Színház. A teátrum törzsközönsége számára nem volt újdonság, hogy a Karinthy zenés-táncos produkciókkal színesített műsorral kezdte az idényt, ugyanis ez már mondhatni hagyomány a színház részéről, melyet várnak is a bérletes nézők. Idén egyedi tematikát kapott az évadnyitó, ugyanis a Karinthy iskola növendékeinek és tanárainak produkcióit láthatták a megjelentek.

karinthy_evadnyito_5.jpgKerekes József, Balázs Andrea és Karinthy Márton (fotó: Karinthy Színház)

A tanév(ad)nyitó két házigazdája Balázs Andrea, "a szülői munkaközösség elnöke" és Kerekes Józsika "tanuló" voltak, az ünnepségen pedig felléptek a színház előadásaiból jól ismert színészek. Bozó Andrea, Koltai Vivien, Egri Kati és Kuna Kata is énekelt, Oszvald Marika a "Hajmási Péter, Hajmási Pált" hozta, Vándor Éva részletet adott elő Babits Mihály "Jónás könyve" című művéből, Hajdu Steve egy, Petőfi Sándor művei ihlette rapszámmal lépett fel, Kerekes József egy nyelvtörőnek is beillő dalt énekelt, Scherer Péter videóüzenetet küldött, Balázs Andrea és Ágoston Péter pedig a "Gyere, te nímand" című operettslágerrel szórakoztatta a közönséget.

Fotók: Karinthy Színház

Az est végén a színház igazgatója, Karinthy Márton kapott szót, aki elmondta, milyen előadásokkal is várja nézőit a teátrum, valamint zárásként átadta a közönségdíjakat. A legjobb színésznő Balázs Andrea lett, a legjobb színész Peller Károly, a tavalyi évad legjobb előadása pedig a Simon Kornél rendezte "Tanár úr kérem" című musical lett. A Karinthy Színház idén a 37. évadát kezdi, mely a nők évada lesz, a bemutatókról részleteket ebben a korábbi cikkünkben olvashattok.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.