Fenyő Iván életét viszik színre az idei AlkalMáté Truppon

2018. június 11. 9:53 - Malik Andrea

Máté Gábor 2003-ban végzett osztálya minden nyáron készít egy színdarabot valamelyikük életéről, ez az AlkalMáté Trupp. Sorsolással döntik el, hogy az adott évben ki lesz az, akinek két hét próba után a színpadon mutatják be az életét. Az idei nyertes Fenyő Iván lett, Czukor Balázs, Dömötör András, Gál Kristóf, Járó Zsuzsa, Jordán Adél, Máthé Zsolt, Mészáros Máté, Szandtner Anna és Vajda Milán fogja egykori mesterük rendezésében szétcincálni eddigi pályáját és magánéletét.

alkalmate_trupp_fenyo_ivan_1.jpgFenyő Iván (Fotó: Gulyás Dóra)

12. alkalommal gyűlnek össze a színészek, hogy létrehozzák ezt a különleges előadást, ami osztályfőnökük szerint “szakmailag is nagyon izgalmas, hiszen mindig arról szól, hogy ki hol tart”. A próbák során főleg improvizációs technikákat használnak, és elsősorban arra törekszenek, hogy humoros formában, sok zenével dolgozzák fel a kiválasztott életét. Fenyő Iván a vele készült interjúban elmondta, hogy ugyan pár éve szakadás történt közte és osztálya között, amikor kiszállt az AlkalMátéból, most mégis közösen dolgoznak az előadáson, hónapok óta mesél magáról a társainak. Azt még nem lehet tudni, hogy ő is játszik-e majd a „Fenyő Iván”-ban, azt viszont elmondta, hogy nem lesznek tabuk, minden szóba kerül majd, ami vele történt az elmúlt években. „Szeretnék mindent megmutatni, hol tartok most emberileg. Honnan jöttem és mivé lettem. Kívülről látni a saját életedet, izgalmas lehet. Az utóbbi félév életem egyik legnehezebb szakasza volt. Erről is lehetne beszélni. Szeretném, ha terápia lenne, nem színháznak fogom fel.” – mondta a már említett interjúban. Egy biztos, a Jurányi Házban bemutatásra kerülő darab mind a hét előadására pillanatok alatt elfogytak a jegyek.

alkalmate_trupp_fenyo_ivan_2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.