Izgalmas vendégjáték a Duna Palotában

2018. március 12. 11:54 - Malik Andrea

A RAGNAR és a Csíki Játékszín koprodukciójában készült „Isteni színjáték avagy” című darab hároméves körútja után végre Budapesten is bemutatásra kerül március 26-án a Duna Palota színháztermében. Az alkotás eddig eljutott Prágába (Naostro! fesztivál), Dublinba (Y.EAST fesztivál), de láthatták az EFOTT-on résztvevők is Velencén.

isteni_szinjatek_avagy.jpgVass Csaba és Orbók Áron (Fotó: Veress Albert)

A kétszereplős történet az Újszövetségből merít, a jeleneteken keresztül egy kicsit lehetőségünk lesz arra, hogy átgondoljuk a hithez, embertársainkhoz és a színházhoz való viszonyunkat. A két színész, Orbók Áron (ő jegyzi a szöveget is Kádár-Dombi Katalinnal együtt) és Vass Csaba nem először láthatók közös produkcióban, ők játsszák a Szkéné Színházban látható Galaxis útikalauz stopposoknak című darabot is, immáron hét éve. Nézzétek meg a két művész különleges produkcióját, #menjetekszinhazba.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.