Könyvbemutató Udvaros Dorottya és Pogány Judit közreműködésével a Rózsavölgyiben

2018. február 26. 8:34 - Malik Andrea

Március 11-én 15 órakor tartja Ozsgyáni Mihály szabadúszó színművész első könyvének bemutatóját a Rózsavölgyi Szalonba. „A fátylam kicsit oldalra billen” címet viselő művet először barátainak és kollégáinak mutatta meg az író, kiadása egyáltalán nem szerepelt a tervei között, ám a kézirat rendkívül gyorsan népes olvasóközönségre tett szert, így most nyomtatott formában is megjelenik.

ozsgyani_mihaly_konyvbemutato.jpgOzsgyáni Mihály és Héricz Patrik (Fotó: Éder Vera)

„… képtelenek szembenézni a szereplők az életükkel, nem tudnak különbséget tenni a kint és bent, a fogság és a szabadság között. Sodródnak. Voltaképpen nem élnek, hanem „elélnek” egymás mellett - mesél Ozsgyán Mihály a könyvről, mely jórészt ugyan fikció, de tartalmaz valós elemeket is, mivel édesanyja életéből merített ihletett. Az Alföldön játszódó családregény bizarr humorral ábrázolja, hogy szereplői hogyan küzdenek meg az öröklődő bűnökkel, melyek áthatják életüket.

A bemutatón Udvaros Dorottya, Pogány Judit, Szarka János és Koltai Lajos működnek majd közre, az elismert operatőr és rendező a következő szavakkal méltatta a regényt: „… gyönyörű... azt kérem, merüljenek mélyre a mondatok közé, e csodálatosan fogalmazott vallomásba - … megéri…”. Ti se hagyjátok ki a premiert, ha most kicsit másképp is, de #menejtekszinhazba.

ozsgyani_mihaly_konyvbemutato2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.