Irodalommal ünnepelhetjük idén a tavasz első napját

2018. február 23. 13:59 - Malik Andrea

Tegnap megtartották a Radnóti Színház Keres Emil próbatermében az Irodalom Éjszakájának sajtótájékoztatóját, amelyen Kováts Adél, a színház igazgatója, Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Budapest Humán Főpolgármester-helyettese, és Lucie Orbók, a Cseh Centrum Igazgatója és az EUNIC Hungary alelnöke mutatták be az eseményt.

irodalomejszakaja_plakat.jpg

Március 21-én harmadik alkalommal kerül megrendezésre a kortárs irodalom és az olvasás népszerűsítését szolgáló rendezvény, amelyen ebben az évben a „szerelem” a választott téma. 21 ország íróinak műveit az V. kerület 21 szokatlan és izgalmas helyszínén 21 művész fogja felolvasni, akik mind a Radnóti Színház társulatának tagjai, vagy ahhoz szorosan kötődnek. Így találkozhatnak a résztvevők többek között Alföldi Róberttel, László Zsolttal, Schneider Zoltánnal vagy éppen Lovas Rozival, akik 19 órától félóránként 8 alkalommal adják elő a Szilágyi Bálint rendező által számukra választott alkotásokat.

A záróeseménynek idén az Ankert ad otthont, ahol 23 órától László Attila vezetésével izgalmas jam session várja az érdeklődőket. Itt kerül sor az idei játék nyertesének kisorsolására is, azok a résztvevők, akik legalább négy helyszínt meglátogatnak, és ott begyűjtik a szervezőktől az igazoló pecsétet, értékes könyvekkel gazdagodhatnak.

Ünnepeljétek ti is a tavasz első napját a kortárs irodalom remekeivel, kiváló művészekkel, rendhagyó helyszíneken, igaz most kicsit másképp, de #menjetekszinhazba!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.